Fun en Foto's: voor plezier met foto's!

 

Nieuws.


December 2017: 2017 is bijna voorbij, ik heb met veel nieuwe materialen gewerkt en veel leuke workshops gegeven. Op dit moment ben ik bezig met een project voor komend jaar: de kalender voor 2018. Dit is een doe-het-zelf-pakket waar je alleen eigen foto's aan toe hoeft te voegen, ook voorbeelden van mogelijke pagina-layouts worden bijgeleverd.
Oktober 2017: De Open Deur dagen zijn achter de rug, het waren gezellige en druk bezochte dagen. Waarbij iedereen enthousiast was over het nieuwe sjabloon "Marine" en de bijbehorende envelop-pagina's.
September 2017: In het begin van deze maand heb ik een opleiding gevolgd in België, en heb ik veel geleerd over het nieuwste sjabloon, de bijbehorende pagina's en het nieuwste decorthema. Wil je de materialen komen bekijken? Of de nieuwe stempels uitproberen? Of gewoon eens kijken wat Europees scrappen is? Tijdens de Open Deur 2017 kun je vrijblijvend bij mij thuis komen kijken, aanmelden is niet nodig. Op de volgende tijdstippen is mijn deur aan de Ida Hoeve 26 geopend:

Vrijdag 15 september tussen 10 - 13 uur en tussen 17 - 20 uur

Zaterdag 16 september tussen 13 - 17 uur


Augustus 2017: De vakantie zit er weer op, de "Midden-in-de-vakantie workshop" was een succes en nu is het tijd voor de volgende activiteit: de Open Deur dagen! Tijdens deze dagen in september worden nieuwe producten gelanceerd met leuke acties. Je kunt ze geheel vrijblijvend komen bekijken en uit proberen bij mij thuis. Houdt mijn agenda in de gaten voor de precieze openingstijden.


Juli 2017: In de zomervakantie organiseer ik een "Midden-in-de-vakantie workshop". Tijdens deze uitgebreide scraptafel kun je tussen 10 en 17 uur zo lang scrappen als je zelf wilt. Je kunt aan de slag met een dubbele pagina's (er liggen voorbeelden klaar), maar natuurlijk ook met een enkele pagina of met een project dat je graag af wilt maken. De workshop vind plaats op vrijdag 4 augustus en kost € 5,-- per uur. Als je blijft lunchen betaal je daar € 3,50 voor, koffie en thee zijn inbegrepen.
Juni 2017: In de maanden mei en juni zijn er diverse nieuwe sjablonen uitgekomen, zowel 30x30 ("Objectif", "Evasion" en de projectmap "Souvenir"), 25X25 ("Voillier") als 20X20 ("Nature"). Deze laatste kunnen gebruikt worden in de kleinere albums, waarbij het aantal pagina's zelf te bepalen is en die mbv de Bind it all in elkaar gezet kunnen worden. Hier onder zie je twee voorbeelden die ik met het sjabloon "Nature" heb gemaakt.
Mei 2017: De Cabana's zijn inmiddels achter de rug en het sjabloon dat daar gelanceerd is, is de "Orion". Hieronder staat een voorbeeld: gemaakt met dit sjabloon, een deel van de één van de nieuwe sets die daarbij uitgekomen zijn én een van de nieuwe kleuren albumpagina die uitgekomen zijn "Tilleul".

Mocht je hiermee aan de slag willen, neem dan contact met mij op voor info of een workshop.